Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556520-3824 är organisationsnummer för bolaget Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag finns i.

Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5501425 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva husbyggnation, snickeri- och smidesverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svets & Snickerimontage i Älvsjö Aktiebolag och det är Kihlberg, John Nicklas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Carina Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,