Lipidica Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Lipidica Invest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lipidica Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lipidica Invest Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Lipidica Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lipidica Invest Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av aktier och fastigheter, finansiell konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lipidica Invest Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lipidica Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lipidica Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8650475.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lipidica Invest Aktiebolag är Ruben, Charles Aaron som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruben, Anne Nicole Matilde som är född 1955 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Lipidica Invest Aktiebolag har 556519-3983 som sitt organisationsnummer.