Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Triewaldsgränd 1, 111 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4115410.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag har idag 556518-4644 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Hans Gunnar Staffan -Spolén, Hans Per-Erik är den som för stunden ansvarar för Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Daidalos Medusa Corporation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henriksson, Hans Gunnar Staffan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Spolén, Hans Per-Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfvenberg, Anna Clara Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Gunvor Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .