Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag ska trivas.

Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-17. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva projektledning inom bygg- och fastighets- branschen, handel med värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55515000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag är Melin, Bengt Göran som är född 1964 och har titeln VD, Melin, Bengt Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rondin, Dag Jonas Tage som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Urban som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stache, Mats Thomas Kent som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Taube, Erik Arvid Staffan som är född 1957 och har titeln SuppleantBolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Hedström & Taube Projektledning Aktiebolag har 556518-4602 som sitt organisationsnummer.