Heron Kungens Kurva AB

Stockholms län

Information

Heron Kungens Kurva AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Heron Kungens Kurva AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Heron Kungens Kurva AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Heron Kungens Kurva AB har haft sedan 2002-05-29. Heron Kungens Kurva AB har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Heron Kungens Kurva AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dialogg. 2, 141 75, Kungens Kurva men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50560000.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Heron Kungens Kurva AB Privat, ej börsnoterat.

Heron Kungens Kurva AB har idag 556517-7770 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Heron Kungens Kurva AB

Bolaget skall äga, utveckla och förvalta fastigheten Huddinge Kvadraten 2 och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Heron Kungens Kurva AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Goldstein, Jonathan Simon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bengoechea Bernal, Eugenio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thor, Marie Rima Michéle som är född 1975 och har titeln Suppleant, Månsson, Per Gustaf Zander som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.