Ebclass AB

Stockholms län

Information

Ebclass AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Ebclass AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stukan, Mirsad som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lizde, Djana som är född 1980 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ebclass AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ebclass AB på telefon 070-7730950.

Bolaget skall bedriva restaurang och cafeteria. Bedriva person- transport med buss och personbil, försäljning av flygbiljetter, resebyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ebclass AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ebclass AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ebclass AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ebclass AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ebclass AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ebclass AB har 556517-3688 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.