Gazell Records AB

Stockholms län

Information

Gazell Records AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Gazell Records AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gazell Records AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gazell Records AB har haft sedan 1995-01-01. Gazell Records AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gazell Records AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalénum 38, 181 70, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6600715.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gazell Records AB Privat, ej börsnoterat.

Gazell Records AB har idag 556516-8050 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Denander, Henry Gunnar -Häggqvist, Dag är den som för stunden ansvarar för Gazell Records AB

Bolaget skall idka produktion och försäljning av fonogram samt idka därmed förenlig verksamet. .

I Gazell Records AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Denander, Henry Gunnar som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Häggqvist, Dag som är född 1941 och har titeln VD, Häggqvist, Dag som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggqvist, Carl-Fredrik Curry som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor.