Primbox Telecom AB

Stockholms län

Information

Primbox Telecom AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Primbox Telecom AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Primbox Telecom AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Primbox Telecom AB har haft sedan 1996-01-01. Primbox Telecom AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Primbox Telecom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vildrosstigen 17, 125 54, Älvsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5258510.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Primbox Telecom AB Privat, ej börsnoterat.

Primbox Telecom AB har idag 556516-3564 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Primbox Telecom AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom databranschen, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Primbox Telecom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallin, Hans Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, John Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .