Elaktören i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Elaktören i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Elaktören i Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elaktören i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elaktören i Stockholm AB har haft sedan 1998-01-01. Elaktören i Stockholm AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elaktören i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hangöv. 25, 115 41, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6658078.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elaktören i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Elaktören i Stockholm AB har idag 556516-3002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Elaktören i Stockholm AB

Bolaget skall utföra installationer och service inom elbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Elaktören i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Catrin Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, ANDERS NORKVIST REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .