Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556514-3137.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6781111.

Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Förvaltnings Aktiebolaget Sandhem så sitter följande personer i styrelsen: , Ohlsson, Robert Stanley som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att självt eller genom hel- eller delägda företag bedriva köp, försäljning och förvaltning för egen räkning av värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.