Wahlström Nielsen Bil AB

Stockholms län

Information

556512-2727 är organisationsnummer för företaget Wahlström Nielsen Bil AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wahlström Nielsen Bil AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Wahlström Nielsen Bil AB finns i.

Wahlström Nielsen Bil AB har varit registrerat sedan 1995-04-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wahlström Nielsen Bil AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Wahlström Nielsen Bil AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wahlström Nielsen Bil AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wahlström Nielsen Bil AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6033760 eller genom brev på följande adress:
Murmästarv. 33, 127 35, Skärholmen

Bolaget skall bedriva bilförsäljning av nya och begagnade bilar samt tillhandahålla finasiella tjänster med anknytning till verksamheten, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wahlström Nielsen Bil AB och det är Wahlström, Jan Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Björn Louis som är född 1971 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,