Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-04-28 så har Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag varit registrerat. Idag är Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8214572.

Bolaget ska bedriva inrednings- och byggnadsverksamhet, samt köpa och äga och sälja tomter och tomtmark, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Bengt Urban som är född 1960 och har titeln VD, Johansson, Bengt Urban som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hangvar, Leif Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson Lundström, Eva Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Byggnadsfirman Tjalle Mild Aktiebolag har 556511-1472 som sitt organisationsnummer.