Cliff i Backen AB

Stockholms län

Information

Cliff i Backen AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Cliff i Backen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cliff i Backen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-12-18.

Cliff i Backen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-02-07. Men sedan 1995-01-01 så har Cliff i Backen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarby Fabriksv. 90, 120 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cliff i Backen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Cliff i Backen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cliff i Backen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva restaurang och kaféverksamhet.

Firmatecknare för Cliff i Backen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cliff i Backen AB och det är följande personer, Wolff, Henrik Daniel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Björn Krister som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Weidlitz, Nils Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Cliff i Backen AB är 556509-3878.