Loverfelt & Co AB

Stockholms län

Information

Loverfelt & Co AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Loverfelt & Co AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Loverfelt & Co AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Loverfelt & Co AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Loverfelt & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ångermannag. 118, 162 64, Vällingby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6549348.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Loverfelt & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Loverfelt & Co AB har idag 556509-0320 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Loverfelt & Co AB

Bolaget skall bedriva konsulter i företagsledning, försäljning, information och konferanser samt konsulter i fastighets- förmedling, samt därmed förenlig verksamhet.

I Loverfelt & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Loverfelt, Jenny Marie som är född 1967 och har titeln VD, Loverfelt, Jenny Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Loverfelt, Lena Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Ekorev Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .