Network Display LCD Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Network Display LCD Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Network Display LCD Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Network Display LCD Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556508-3291.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7356615 alternativt besöka eller skicka post till Network Display LCD Aktiebolag på följande adress Charlottenburgsv. 8C, 169 53, Solna.

Network Display LCD Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Network Display LCD Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Sven Owe som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av reklamtid på elektriska displaytavlor i nätverk inom reklam- och mediabranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.