Cemtrade AB

Stockholms län

Information

Cemtrade AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Cemtrade AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cemtrade AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Cemtrade AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Cemtrade AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cemtrade AB Privat, ej börsnoterat.

Cemtrade AB har idag 556507-7889 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Cemtrade AB

Bolaget verksamhet ska vara att bedriva import, export, marknadsföring och försäljning av byggnadsmaterial. Bolaget skall även bedriva förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Cemtrade AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kihlgren, Bert Sune Ingemar som är född 1952 och har titeln Likvidator, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision AB som är född och har titeln Revisor, .