Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice

Värmlands län

Information

Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice är ett bolag som finns i Karlstad. I Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Baum, Uwe Otto som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Baum, Ann-Charlotte Barbro Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Gunnar Axel som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice på telefon 054-534620.

Bolaget skall bedriva reparationer av bilar, försäljning av bildelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Karlstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Allan Knutsson El & Bilservice har 556507-4688 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.