New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City)

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är ett av dem. Statusen för New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är att Bolaget är aktivt.

New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) ska trivas.

New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-209444.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) är Sado, Karolin som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakob, Yildiz som är född 1951 och har titeln Suppleant, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

New Wok City Aktiebolag (Hot Wok Café City) har 556506-5561 som sitt organisationsnummer.