Aktiebolaget Pär Johansson Konsult

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, investeringsverksamhet i aktier samt finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, vidare verksamhet innefattande konsulterande verksamhet inom administration och organisation samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Pär Johansson Konsult vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Aktiebolaget Pär Johansson Konsult en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1995-01-25 så skapades Aktiebolaget Pär Johansson Konsult och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Pär Johansson Konsult har haft det sedan 2001-03-16.

Aktiebolaget Pär Johansson Konsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556505-3690 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Aktiebolaget Pär Johansson Konsult Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Pär Johansson Konsult så går det att nå dem via telefon på 08-7444870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Pär Johansson Konsult är Johansson, Pär Tore Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederrud, Rose Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ewa Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, .