Netwise Sverige AB

Stockholms län

Information

556502-8718 är organisationsnummer för verksamheten Netwise Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Netwise Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Netwise Sverige AB finns i.

Netwise Sverige AB har varit registrerat sedan 1994-12-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Netwise Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Netwise Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Netwise Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Netwise Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56867000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling och konsultverksamhet inom tele- och datateknik, handel med därtill hörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Netwise Sverige AB och det är Reinertsen, Eva som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Schaeferdiek, Annikki som är född 1969 och har titeln VD, Schaeferdiek, Annikki som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Hans Yngve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Willgård, Eva Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSkoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,