Korsfeldt & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Korsfeldt & Co Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Korsfeldt & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Korsfeldt & Co Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556501-5178.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7832010 alternativt besöka eller skicka post till Korsfeldt & Co Aktiebolag på följande adress Karlav. 104, 115 26, Stockholm.

Korsfeldt & Co Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Korsfeldt & Co Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Korsfeldt, May Monica Annelie som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- samt datakonsulttjänster inom ekonomi, redovisning och administration samt entreprenadtjänster inom trädgård, jord- och skogsbruk. Vidare skall bolaget bedriva konstnärlig, litterär och artistisk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.