TPR Project & Design AB

Stockholms län

Information

TPR Project & Design AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som TPR Project & Design AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TPR Project & Design AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-12-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kristineberg , 179 96, Svartsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TPR Project & Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-185976.

Stockholm arbetar för att bolag som TPR Project & Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TPR Project & Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet och försäljning avseende inredning och butikssystem, byggprojekt, inredningsprojekt, formgivning,arkitektuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TPR Project & Design AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TPR Project & Design AB och det är följande personer, Rydberg, Torbjörn Per Arne som är född 1955 och har titeln Likvidator, Forsman, Gun Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsmans Revisionsbyrå i Älvsjö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TPR Project & Design AB är 556500-8595.