Hjemgård & Son Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning och distribution av alkoholprodukter såsom öl, vin, starksprit samt andra produkter. Bolaget skall också bedriva sjukgymnastik- verksamhet även Feldenkraismetoden (medvetenhet genom rörelse) samt konsultverksamhet, kurser, utbildning och föreläsningar inom ledarskapsutveckling och mental träning. Bolaget skall även bedriva värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjemgård & Son Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Hjemgård & Son Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1994-11-18 så skapades Hjemgård & Son Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hjemgård & Son Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Hjemgård & Son Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556498-8318 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Hjemgård & Son Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hjemgård & Son Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6636838 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjemgård & Son Aktiebolag är Hjemgård, Emilia som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjemgård, Michael Love Andreas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lövenheim, Klas Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Trevision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .