CEHK AB

Stockholms län

Information

556498-4614 är organisationsnummer för verksamheten CEHK AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CEHK AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som CEHK AB finns i.

CEHK AB har varit registrerat sedan 1994-11-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CEHK AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

CEHK AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CEHK AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CEHK AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6622500 eller genom brev på följande adress:
Nybrog. 23, 114 39, Stockholm

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, bedriva handel med livsmedelsprodukter, telekomtjänster, värdepapper och fast egendom samt förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CEHK AB och det är Silfverschiöld, Jonas Otto Wilhelm som är född 1963 och har titeln VD, Silfverschiöld, Jonas Otto Wilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvsten, Anna Malin Hermine S S som är född 1984 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,