M.O. Laaksos Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

M.O. Laaksos Transport Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I M.O. Laaksos Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Laakso, Mika Antero som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Laakso, Ossi Otto Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M.O. Laaksos Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå M.O. Laaksos Transport Aktiebolag på telefon 070-3923909.

Bolaget skall utföra godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är M.O. Laaksos Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

M.O. Laaksos Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

M.O. Laaksos Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och M.O. Laaksos Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M.O. Laaksos Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

M.O. Laaksos Transport Aktiebolag har 556498-1347 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.