LUTETIA Aktiebolag

Stockholms län

Information

LUTETIA Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som LUTETIA Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LUTETIA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-04.

LUTETIA Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-11-18. Men sedan 2003-01-30 så har LUTETIA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LUTETIA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5235235.

Stockholm arbetar för att verksamheter som LUTETIA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LUTETIA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förmedling av varor och tjänster främst inom försäkring och det finansiella området dock ej sådan verksamhet som beskrivs inom lagen om bankverksamhet eller lagen om kreditmarknadsbolag, köp och försäljning av värdepapper, förvärva och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LUTETIA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LUTETIA Aktiebolag och det är följande personer, Lindmark, Erick Ove Bernhard som är född 1954 och har titeln VD, Lindmark, Erick Ove Bernhard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Daisy Linnéa Marianne som är född 1924 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LUTETIA Aktiebolag är 556497-4748.