Profil & Tryck i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556496-1174 är organisationsnummer för verksamheten Profil & Tryck i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Profil & Tryck i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Profil & Tryck i Stockholm AB finns i.

Profil & Tryck i Stockholm AB har varit registrerat sedan 1994-10-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Profil & Tryck i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Profil & Tryck i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Profil & Tryck i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Profil & Tryck i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4041570 eller genom brev på följande adress:
Humbleg. 20, 172 39, Sundbyberg

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet med tryck på papper och andra material, tillverkning av kartonger, boxar och förpackningar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva försäljning av profil- och presentartiklar samt uthyrning av kontorslokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Profil & Tryck i Stockholm AB och det är Magnusson, Curt Eskil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Kurt Pierre Eskil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ingrid Lillemor som är född 1943 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Jonny som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,