Proact IT Group AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Proact IT Group AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Proact IT Group AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Proact IT Group AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556494-3446.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-41066600 alternativt besöka eller skicka post till Proact IT Group AB på följande adress Isafjordsg. 35, 164 40, Kista.

Proact IT Group AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Proact IT Group AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hultmark, Nils Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt via dotter- eller intressebolag bedriva försäljning och teknisk service av dataprodukter samt därmed förenlig verksamhet.