Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556494-1044 är organisationsnummer för bolaget Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag finns i.

Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6400095 eller genom brev på följande adress:
Folkungag. 132 C, 116 30, Stockholm

Bolaget skall bedriva försäljning och import av dataprodukter hård och mjukvara, verkstadsmaskiner för mekanisk verkstad, motorcykeldelar, kläder, smycken, metaller, petroleumprodukter, fastigheter, konsultverksamhet och utbildning inom dataverksamhet, restaurangverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Qluriga lösningar i Stockholm Aktiebolag och det är Iraktan, Denniz som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlén, Aydan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,