A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-09-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bråviksv. 32, 120 52, Årsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att företag som A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva fastighetstjänster, inköp och försäljning inom agrokultursektorn, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Josephson, Fredrik Emanuel -Josephson, Josef Anders Urban.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag och det är följande personer, Josephson, Josef Anders Urban som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josephson, Fredrik Emanuel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hegert, Ulf Lennart som är född 1941 och har titeln Suppleant, Josephson, Elna Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för A. Josephson Building & Agroservice Aktiebolag är 556493-8701.