Sandler's (Nordic) AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Sandler's (Nordic) AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandler's (Nordic) AB är ett av dem. Statusen för Sandler's (Nordic) AB är att Bolaget är aktivt.

Sandler's (Nordic) AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandler's (Nordic) AB ska trivas.

Sandler's (Nordic) AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom områdena marknadsföring och reklam samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandler's (Nordic) AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Sandler's (Nordic) AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Sandler's (Nordic) AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6645007.

Firman tecknas var för sig av -Sandler, Maud Elisabeth -Sandler, Åke Ingvar.

De som är på något sätt har med Sandler's (Nordic) AB är Sandler, Åke Ingvar som är född 1948 och har titeln VD, Sandler, Åke Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandler, Maud Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sandler's (Nordic) AB har 556493-4031 som sitt organisationsnummer.