Klara Taxi AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Klara Taxi AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Klara Taxi AB är ett av dem. Statusen för Klara Taxi AB är att Bolaget är aktivt.

Klara Taxi AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Klara Taxi AB ska trivas.

Klara Taxi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse och budbilsverksamhet, bilverk- stad, försäljning och montering av däck samt härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klara Taxi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Klara Taxi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Klara Taxi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6501277.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Klara Taxi AB är Walldevino, Patricio Alessandro som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Barkensjö, Marika Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Klara Taxi AB har 556492-5310 som sitt organisationsnummer.