Widström Redovisning AB

Stockholms län

Information

556492-1178 är organisationsnummer för företaget Widström Redovisning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Widström Redovisning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Widström Redovisning AB finns i.

Widström Redovisning AB har varit registrerat sedan 1994-09-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Widström Redovisning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Widström Redovisning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Widström Redovisning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Widström Redovisning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7205795 eller genom brev på följande adress:
Ranhammarsv. 20, 168 67, Bromma

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning och administration.

Det finns olika personer som har en koppling med Widström Redovisning AB och det är Widström, Inger Gunilla som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bo Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lundmark, Ruth Anna-Lena som är född 1950 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,