Y. Eriksson Design AB

Stockholms län

Information

Y. Eriksson Design AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Y. Eriksson Design AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Y. Eriksson Design AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Y. Eriksson Design AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-08-19. Men sedan 1996-01-01 så har Y. Eriksson Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fatburs Kvarng. 3, 118 64, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Y. Eriksson Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9835402.

Stockholm arbetar för att företag som Y. Eriksson Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Y. Eriksson Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall direkt eller indirekt erbjuda tjänster med inriktning på skapande och framtagande av modeteckningar, modeller, mönster och koncept till modeartiklar, kläder och klädtillbehör, samt utöva alla kommersiella ekonomiska eller andra transaktioner - avseende fast eller lös egendom - som direkt eller indirekt har samband med denna verksamhet eller liknande verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Y. Eriksson Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Y. Eriksson Design AB och det är följande personer, Eriksson, Per Yngve som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Diana Hermione som är född 1983 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Y. Eriksson Design AB är 556491-9446.