Reuma Utveckling AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Reuma Utveckling AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Reuma Utveckling AB är ett av dem. Statusen för Reuma Utveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Reuma Utveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Reuma Utveckling AB ska trivas.

Reuma Utveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utvecklingsverksamhet, produktion och försäljning av studie- och informationsmaterial, utbildningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet på för reumatiker angelägna områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reuma Utveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09.

Idag är Reuma Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Reuma Utveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6925800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hansson, Leif Bertil i förening med en av -Hangvar, Glenn Roine Bertil -Källander Öhrling, Kerstin Maria -Söderberg, Folke Jan-Olov.

De som är på något sätt har med Reuma Utveckling AB är Hangvar, Glenn Roine Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Källander Öhrling, Kerstin Maria som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Leif Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brinkman, Sten Örjan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Folke Jan-Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Jan Bertil Antero som är född 1950 och har titeln RevisorOlsson, Ove Karl Henrik som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öst, Anna Inga Lena som är född 1951 och har titeln Lekmannarevisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Reuma Utveckling AB har 556491-8638 som sitt organisationsnummer.