Vårdalliansen AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Vårdalliansen AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vårdalliansen AB är ett av dem. Statusen för Vårdalliansen AB är att Bolaget är aktivt.

Vårdalliansen AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vårdalliansen AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vårdalliansen AB inte är momsregistrerat.

Idag är Vårdalliansen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Vårdalliansen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57870000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergendahl, Matti Ilmari -Eriksson, Ik Dan Jesper -Lodin, Ann-Sofi Birgitta -Riber, Ralph David -Wadell, Lars Gunnar Tordson Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vårdalliansen AB är Eriksson, Ik Dan Jesper som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Lodin, Ann-Sofi Birgitta som är född 1962 och har titeln VD, Lodin, Ann-Sofi Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergendahl, Matti Ilmari som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wadell, Lars Gunnar Tordson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sjölander, Kenneth Mikael som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vårdalliansen AB har 556491-6772 som sitt organisationsnummer.