SWEAB Elteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

556491-0809 är organisationsnummer för bolaget SWEAB Elteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SWEAB Elteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som SWEAB Elteknik Aktiebolag finns i.

SWEAB Elteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SWEAB Elteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SWEAB Elteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SWEAB Elteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sjöqvist, Camilla Alice Britt -Sjöqvist, Per Olof Johan

Vill ni komma i kontakt med SWEAB Elteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-375211 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka försäljning av produkter inom elkraftöverföring och elkraftdistribution samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SWEAB Elteknik Aktiebolag och det är Sjöqvist, Camilla Alice Britt som är född 1974 och har titeln VD, Sjöqvist, Camilla Alice Britt som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist, Per Olof Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilliecrona, Mats Gunnar Conrad som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Jan Bertil Antero som är född 1950 och har titeln Revisor, Olsson, Ove Karl Henrik som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,