Det Norske Veritas Certification Aktiebolag

Stockholms län

Information

Det Norske Veritas Certification Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Det Norske Veritas Certification Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Det Norske Veritas Certification Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Det Norske Veritas Certification Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Det Norske Veritas Certification Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Det Norske Veritas Certification Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hemvärnsg. 9, 171 54, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-58794000.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Det Norske Veritas Certification Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Det Norske Veritas Certification Aktiebolag har idag 556489-9176 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Det Norske Veritas Certification Aktiebolag

Bolaget skall på affärsmässig grund erbjuda tjänster för certifiering av produkter, tjänster, personal och ledningssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Det Norske Veritas Certification Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wingqvist, Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsdotter, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmqvist, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .