Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag

Stockholms län

Information

Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-05-25. Men sedan 1994-01-01 så har Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vanadisv. 4, 113 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-338434.

Stockholm arbetar för att bolag som Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva juridisk uppdragsverksamhet med främst inriktning på inkassorörelse samt idka däremd förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag och det är följande personer, Haaparanta, Eila Anneli som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Haaparanta, Auli Hellevi som är född 1950 och har titeln Suppleant, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inkassobyrån MAXIMUM Aktiebolag är 556487-6612.