Cumatix AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cumatix AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Cumatix AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Cumatix AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556486-5789.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7686591 alternativt besöka eller skicka post till Cumatix AB på följande adress Hälsingeg. 43, 113 31, Stockholm.

Cumatix AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Cumatix AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Jan Eric Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av elektriska komponenter och konfektion, bedriva konsultverksamhet inom IT- området, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.