Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB

Stockholms län

Information

Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-04-26. Men sedan 1994-01-01 så har Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkarg. 21, 112 21, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6542475.

Stockholm arbetar för att bolag som Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB och det är följande personer, Rothpfeffer, Hans Yngve Tomas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Bengt-Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nordenskiöld, Carl Eric Nils som är född 1940 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sju Advokater Tomas Rothpfeffer AB är 556486-0087.