Byggresurs i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggresurs i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Byggresurs i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1994-04-21 så skapades Byggresurs i Stockholm AB och bolaget är har F-skattsedel Byggresurs i Stockholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Byggresurs i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556485-4031 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Byggresurs i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Byggresurs i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-7259093 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggresurs i Stockholm AB är Norman, Lars Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Pia Janica som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .