Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag ska trivas.

Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utställnings- och inredningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet skall även bestå av att förvalte, äga och bedriva försäljning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-291150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag är Köpman Sandén, Birgit Agneta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén, Kurt Ove Kennet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Marknadspartner Agneta Köpman Aktiebolag har 556482-9702 som sitt organisationsnummer.