KB Parkering AB

Stockholms län

Information

KB Parkering AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I KB Parkering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bengt Harry som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Mats Ingvar Stenson som är född 1957 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KB Parkering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KB Parkering AB på telefon 08-59361285.

Bolaget skall utöva förvaltning av underställda delägda kommanditbolag samt utföra stödtjänster till land och sjöss. (Även drift av terminaler, parkeringsanläggningar, tunnlar, broar, skepp i rederiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.)

Idag är KB Parkering AB av bolagstypen Aktiebolag.

KB Parkering AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KB Parkering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och KB Parkering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KB Parkering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KB Parkering AB har 556482-8159 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.