Forum Humanum Aktiebolag

Stockholms län

Information

Forum Humanum Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Forum Humanum Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rössner Wejke, Vivian som är född 1944 och har titeln VD, Rössner Wejke, Vivian som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wejke, Per Gunnar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Forum Humanum Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Forum Humanum Aktiebolag på telefon 070-8423372.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom intern och extern kommunikation, utbildning inom kommunikation och personlig utveckling, köp, försäljning och förmedling av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Forum Humanum Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Forum Humanum Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Forum Humanum Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Forum Humanum Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forum Humanum Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rössner Wejke, Vivian

Forum Humanum Aktiebolag har 556482-4570 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.