GrannskapsService i Västerås Aktiebolag

Stockholms län

Information

GrannskapsService i Västerås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I GrannskapsService i Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln VD, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Daun Wennborg, Cecilia Margaretha som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ungerholm, Carl Stellan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln RevisorJohansson Vognsen, Ragnhild Birgitta som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GrannskapsService i Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GrannskapsService i Västerås Aktiebolag på telefon 08-57870000.

Bolaget skall bedriva vård, omsorg och service, utredningar och konsultinsatser enligt Socialtjänsten och Hälso- och sjukvårdslagen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är GrannskapsService i Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GrannskapsService i Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GrannskapsService i Västerås Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och GrannskapsService i Västerås Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GrannskapsService i Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

GrannskapsService i Västerås Aktiebolag har 556482-2731 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.