Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-12-11 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-02-01 så har Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sibylleg. 6, 114 42, Stockholm. Vi ni istället prata med Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6118270.

Bolaget skall bedriva, inom och utom landet, handel och förvaltning av fast egendom, såsom fastigheter och andelar därav, samt handel och förvaltning av lös egendom såsom svenska och utländska aktier och andra värdepapper, konst och antikviteter samt ädla metaller och ädelstenar samt café restaurang, videotek och galleri samt försäljning av Viskocelle fibertyg jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Alfin, Beatrice Magdalena Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Säljgruppen Stenström & Söner Aktiebolag har 556482-1527 som sitt organisationsnummer.