Cicron Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cicron Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Cicron Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Cicron Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556479-6893.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7491615 alternativt besöka eller skicka post till Cicron Aktiebolag på följande adress Johan Skyttes v. 266, 125 34, Älvsjö.

Cicron Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Cicron Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hultman, Kerstin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring, projektering och försäljning av produkter och tjänster inom larm och säkerhetsbranschen såsom yttre larm (skalskydd och försåtsskydd) direkt objektlarm samt behörighetsregistrering inom säkerhets- och passagekontrollbranschen samt branscher där någon kontroll av närvaro, behörighet, överfall, brand, energiförbrukning, vattenflöde, temperatur och luftkvalitet är påkallad samt bedriva marknadsföring av och egen tillverkning samt handel och marknadsföring inom zoologiska branschen.