Bjursund Invest AB

Stockholms län

Information

556479-4013 är organisationsnummer för företaget Bjursund Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjursund Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Bjursund Invest AB finns i.

Bjursund Invest AB har varit registrerat sedan 1993-12-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjursund Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bjursund Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjursund Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Jan Ulf Sigvard

Vill ni komma i kontakt med Bjursund Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Strandv. 43, 114 56, Stockholm

Bolaget verksamhet omfattar handel med aktier, finansiella instrument och övriga värdepapper samt investeringar i risk- kapitalprojekt samt rådgivning i affärsutveckling och företagsledning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjursund Invest AB och det är Johansson, Jan Ulf Sigvard som är född 1945 och har titeln VD, Johansson, Jan Ulf Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maud Gunborg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Carl Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Erik Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Oskar Martin som är född 1978 och har titeln SuppleantLindgren, Per Eric Henning som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,