Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556478-3560.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54513280 alternativt besöka eller skicka post till Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag på följande adress Renstiernas g. 12, 116 28, Stockholm.

Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Henrik Rundquist Arkitektkontor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bäckelin, Guy Rune som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arkitektkontor och därmed förenlig verksamhet.